O nama

Slika

Krivaja Metali” d.o.o. Zavidovići je privredno društvo koje je osnovano kupovinom dijela Dobitnog centra “Metalna industrija” koji je poslovao kao sastavni dio IP “Krivaja” d.o.o. Zavidovići. Privredno društvo “Krivaja Metali”d.o.o. Zavidovići je u 100% privatnom vlasništvu dva privredna društava. Od maja 2007.godine posluje pod nazivom: Društvo za projektovanje, proizvodnju, promet i usluge “KRIVAJA METALI” d.o.o. Zavidovići.

Nakon izvršene privatizacije privredno društvo “Krivaja Metali” d.o.o. Zavidovići, sa znatnim ulaganjima u proizvodni proces, te zapošljavanje obrazovnog i stručnog kadra, nastavlja četrdeset godina dugu tradiciju u metalo preradi i mašinogradnji. Danas privredno društvo zapošljava 110 radnika i raspolae sa oko 9000 m2 prostora u industrijskim halama i 13.000 m2 skladišnog prostora sa potrebnom infrastrukturom-put i željeznica. Industrijske hale su dužine 120 m1 a širine od 15-20 m1 snabdjevene potrebnim mosnim kranovima i odgovarajućim mašinama za metalopreradu i mašinogradnju.

Firma “KRIVAJA METALI” d.o.o. Zavidovići ima sjedište i proizvodne kapacitete u mjestu Zavidovići, ZE-DO Kanton odnosno Centralni dio Bosne i Hercegovine. Sa susjednim dravama povezana je magistralnim putem M 17 i željezničkom prugom od Ploča do Bosanskog Šamca i Bosanskog Novog.

0 0